Verbouwingen

WIJ GEVEN U 3 TIPS

Verbouwingen

Een nieuwe keuken of badkamer kopen en laten plaatsen, dat is niet niks. De keuze in stijlen, kleuren, producten en materialen is enorm. Is die keuze eenmaal bepaald, dan gaat vaak een groot deel van het huis overhoop voor de installatie. Tijdens de laatste fase van een verbouwing – het installeren -verrichten de monteurs van Koken+Baden wonderen. Door hun expertise monteren zij de producten deskundig, altijd volgens afspraak met u. Zij leveren de keuken of badkamer spic en span voor u op. De verbouwing is dan snel vergeten en u geniet direct!

Goed voorbereid aan de slag? Wij geven u drie tips!

Stap één: maak een moodboard
Weet u niet zo goed waar te beginnen? Maak een moodboard. Dit kan digitaal, maar ook ouderwets door foto’s uit te knippen en op een groot bord te plakken. U ziet dat wanneer u alles verzameld wat u mooi vindt – zonder daar heel erg over na te denken – daar heel duidelijk uw stijl en uw voorkeuren in te zien zijn. Dat maakt het kiezen al een stuk gemakkelijker! In onze showroom te Breukelen kunt u zich dan rustig concentreren op kleuren en materialen.

Stap twee: inventariseer uw wensen
Verder is het handig om een soort checklist te maken van wat u allemaal van uw nieuwe keuken of badkamer verwacht. Met hoeveel personen maakt u er van gebruik, is er een hobbykok in huis of een bad liefhebber, heeft u veel opbergruimte nodig, et cetera. Wanneer u hier over nadenkt, gaat u bij Koken+Baden al gericht op zoek naar de producten die het beste bij uw wensen aansluiten.

Stap drie: beschrijf de huidige situatie
Voor u naar de showroom stapt voor het ontwerp, maakt u thuis een beknopte situatieschets van uw te verbouwen keuken of badkamer. Wat is de oppervlakte, waar zitten ramen, deuren, aansluitpunten en afvoeren? Uw keukenadviseur heeft dan direct een goed beeld van de ruimte en kan daar vervolgens in zijn ontwerp rekening mee houden.

Koken+Baden Verbouwen
Koken+Baden Verbouwen
Verbouwingen

Vakmanschap Koken+Baden
Wij hebben jarenlange ervaring in het adviseren van onze klanten en de juiste vakmensen in huis om u het beste resultaat te garanderen. U hoeft absoluut niet tegen een grote verbouwing op te zien, wij zijn er voor u om alle zorg uit handen te nemen. U hoeft alleen nog maar uw droomkeuken of -badkamer uit te kiezen en daarna is het genieten!

Wilt u meer informatie?

Maak een afspraak