Badkamers

MAATWERK | MODERN | KLASSIEK

Maatwerk badkamers

De badkamer is een persoonlijke plek in het huis, maar zeker ook een uiting van uw persoonlijke levensstijl. Een plek om ’s morgens lekker wakker te worden of om ’s avonds te ontspannen na een drukke dag. Bij Koken+Baden begrijpen wij dit en daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor uw complete badkamer. Wij maken samen met u een 3D-ontwerp, zodat u bij ons in de showroom al ziet hoe uw toekomstige droombadkamer wordt.

Showroom Breukelen
In onze showroom vindt u een groot assortiment aan schitterend sanitair. Wij verdelen de badkamers in twee categorieën: modern en klassiek. Voor iedereen is er een passende stijl. Koken+Baden luistert naar uw wensen en adviseert u altijd vrijblijvend.

Adviseren, verbouwen & installeren
Onze adviseurs komen bij u opmeten en maken een complete offerte, zodat u weet waar u aan toe bent. Bij ons geldt afspraak is afspraak, een duidelijke offerte zorgt ervoor dat u geen financiële tegenvallers krijgt van ons. Koken+Baden kan de complete verbouwing en installatie van uw badkamer verzorgen. Wij nemen graag alle zorg uit handen.Thuis kunt u ook al wat voorwerk doen, wij geven u hier drie tips voor. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Wij heten u van harte welkom in Breukelen!

Koken+Baden is Bad&Body
Bad&Body is een samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers in de badkamerdetailhandel. De deelnemers van Bad&Body zijn stuk voor stuk bedrijven die al vele jaren ervaring hebben met het adviseren en begeleiden van mensen bij de aanschaf van hun badkamer.

Wilt u meer informatie?

Maak een afspraak

Tips voor de ideale badkamer

Een badkamer vervangt u niet jaarlijks, hier wilt u jarenlang plezier van hebben. Daarom is het belangrijk hier goed over na te denken. Wij geven u een drietal tips om u alvast op weg te helpen naar de badkamer van uw dromen.

Tip 1:
Denk in extra mogelijkheden

Moet u de badkamer delen met de wasmachine? Informeer dan eens naar de mogelijkheden van een ombouwkast die de wasmachine aan het zicht onttrekt. Deze kan veelal worden uitgevoerd in dezelfde stijl als uw overige meubelen. Maak hem lekker hoog, zodat ook de waspoeders er nog in passen. Heeft u de ruimte om een wasmachine en droger naast elkaar te plaatsen? Dan creëert u met een mooie ombouwkast, gecombineerd met spiegel, een perfecte toilettafel waar u ook nog eens de was op kunt vouwen! Koken+Baden denkt altijd in mogelijkheden.

Tip 2:
Toch een bad? Kijk eens naar andere maten & oplossingen

Wilt u graag een ligbad maar heeft u een krappe badkamer? Kijk dan eens naar alternatieve modellen. Hoekbaden nemen vaak minder ruimte in beslag en een kleiner exemplaar is wellicht wél mogelijk, zeker als u deze combineert met de douche. Baden zijn namelijk in vele maten en oplossingen te verkrijgen, Koken+Baden kijkt graag met u mee.

Tip 3:
Kijk naar de toekomst

Behoort u tot de zogenaamde ‘senioren’, maar is dit alleen de geboortedatum in uw paspoort? U voelt zich fit! Toch is het verstandig wanneer u nu uw badkamer laat verbouwen, een beetje rekening te houden met de toekomst. Stel dat u wat minder goed te been raakt, maar wel graag in uw eigen woning wil blijven wonen. Anticipeer. Een drempelloze douche is dan al een goede start! Niet alleen staat het fraai, het is een element dat achteraf lastig is aan te brengen. Daarom is het goed om ook naar de langere gebruikstermijn van de badkamer te kijken. Koken+Baden heeft hier jarenlange ervaring mee en kijkt samen met u naar de best passende badkamer.