BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN PLAN UW AFSPRAAK Badkamers. Maatwerk | Moderns | Klassiek

MAATWERK BADKAMERS

De badkamer is een persoonlijke plek in het huis, maar zeker ook een uiting van uw persoonlijke levensstijl. Een plek om ’s morgens lekker wakker te worden of om ’s avonds te ontspannen na een drukke dag. Bij Koken+Baden begrijpen wij dit en daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor uw complete badkamer. Wij maken samen met u een 3D-ontwerp, zodat u bij ons in de showroom al ziet hoe uw toekomstige droombadkamer wordt.

Showroom Breukelen
In onze showroom vindt u een groot assortiment aan schitterend sanitair. Wij verdelen de badkamers in twee categorieën: modern en klassiek. Voor iedereen is er een passende stijl. Koken+Baden luistert naar uw wensen en adviseert u altijd vrijblijvend.

Adviseren, verbouwen & installeren
Onze adviseurs komen bij u opmeten en maken een complete offerte, zodat u weet waar u aan toe bent. Bij ons geldt afspraak is afspraak, een duidelijke offerte zorgt ervoor dat u geen financiële tegenvallers krijgt van ons. Koken+Baden kan de complete verbouwing en installatie van uw badkamer verzorgen. Wij nemen graag alle zorg uit handen.

Thuis kunt u ook al wat voorwerk doen, wij geven u hier drie tips voor. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Wij heten u van harte welkom in Breukelen!

Koken+Baden is Bad&Body
Bad&Body is een samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers in de badkamerdetailhandel. De deelnemers van Bad&Body zijn stuk voor stuk bedrijven die al vele jaren ervaring hebben met het adviseren en begeleiden van mensen bij de aanschaf van hun badkamer.

null

MODERNE BADKAMERS

Modern wil hier niet direct zeggen ‘trendy’. Trends gaan natuurlijk snel voorbij en u wilt vanzelfsprekend wat langer plezier hebben van uw badkamer. In een moderne badkamer zijn de nieuwste ontwikkelingen toegepast, op een strakke, soms zelfs minimalistische wijze. Zo is momenteel de greeploze, hoogglans badkamer modern te noemen. Deze maakt het mogelijk een zo rustig mogelijk beeld te creëren in de badkamer, zonder overbodige lijnen of grepen. Wit in contrast met natuursteen grijs, om bijvoorbeeld het vrijstaande bad er uit te laten springen!

Detail en accessoires
Aandacht voor detail is belangrijk. Bij Koken+Baden heeft u ruime keus uit materialen en bijpassende accessoires. Wij denken altijd met u mee, kijkende naar de bestaande én de gewenste situatie. Zo maken wij samen met u de badkamer van uw dromen.

null

KLASSIEKE BADKAMERS

Een klassieke badkamer is niet alleen maar voor mensen met monumentale huizen of boerderijen. Deze badkamer is juist voor iedereen! De klassieke badkamers van Koken+Baden zijn duurzaam en voorzien van prachtige details, helemaal aan te passen naar u wens. Gebruikmakend van warme kleuren en materialen, spelend met vormen, creëren we samen een klassieke stijl die bij u past.

null

Wilt u meer informatie? Maak een afspraak

TIPS VOOR DE IDEALE BADKAMER

Een badkamer vervangt u niet jaarlijks, hier wil u jarenlang plezier van hebben. Daarom is het belangrijk hier goed over na te denken. Wij geven u een drietal tips om u alvast op weg te helpen naar de badkamer van uw dromen.

Tip 1: Denk in extra mogelijkheden
Moet u de badkamer delen met de wasmachine? Informeer dan eens naar de mogelijkheden van een ombouwkast die de wasmachine aan het zicht onttrekt. Deze kan veelal worden uitgevoerd in dezelfde stijl als uw overige meubelen. Maak hem lekker hoog, zodat ook de waspoeders er nog in passen. Heeft u de ruimte om een wasmachine en droger naast elkaar te plaatsen? Dan creëert u met een mooie ombouwkast, gecombineerd met spiegel, een perfecte toilettafel waar u ook nog eens de was op kunt vouwen! Koken+Baden denkt altijd in mogelijkheden.

Tip 2: Toch een bad? Kijk eens naar andere maten & oplossingen
Wilt u graag een ligbad maar heeft u een krappe badkamer? Kijk dan eens naar alternatieve modellen. Hoekbaden nemen vaak minder ruimte in beslag en een kleiner exemplaar is wellicht wél mogelijk, zeker als u deze combineert met de douche. Baden zijn namelijk in vele maten en oplossingen te verkrijgen, Koken+Baden kijkt graag met u mee.

Tip 3: Kijk naar de toekomst
Behoort u tot de zogenaamde ‘senioren’, maar is dit alleen de geboortedatum in uw paspoort? U voelt zich fit! Toch is het verstandig wanneer u nu uw badkamer laat verbouwen, een beetje rekening te houden met de toekomst. Stel dat u wat minder goed te been raakt, maar wel graag in uw eigen woning wil blijven wonen. Anticipeer. Een drempelloze douche is dan al een goede start! Niet alleen staat het fraai, het is een element dat achteraf lastig is aan te brengen. Daarom is het goed om ook naar de langere gebruikstermijn van de badkamer te kijken. Koken+Baden heeft hier jarenlange ervaring mee en kijkt samen met u naar de best passende badkamer.

Icoon-1

altijd een
warm welkom

Icoon-2

verrassend
veel keuze

Icoon-3

we nemen de tijd
voor een goed advies

Icoon-4

we zijn eerlijk
over de prijs

Iccon-5

onze eigen vakmannen
installeren en verbouwen