BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN PLAN UW AFSPRAAK Keukens. Landelijk | Klassiek | Tijdloos

KEUKENS

Een keuken is niet alleen om in te koken, een keuken is emotie. Omdat ieder huis anders is en iedere persoon een andere emotie kent, wordt een keuken altijd op maat gemaakt. Koken+Baden helpt u graag met het samenstellen van úw droomkeuken. Wij maken samen met u een 3D-ontwerp, zodat u bij ons in de showroom al ziet hoe uw toekomstige droomkeuken wordt.

Koken+Baden staat voor kwaliteit
Omdat Koken+Baden ook aannemer is, kunnen wij de keuken ook installeren. Indien gewenst halen wij de oude keuken eruit of leggen wij indien nodig gas en elektra aan. Ook de afwerking nemen wij graag voor onze rekening. Dat wil zeggen dat wij de betimmering, het stucen en het tegelwerk ook voor u kunnen doen. Alles spreken wij van tevoren duidelijk met u af, zodat u precies weet wat u van ons mag verwachten.

Koken+Baden is MHK Keukenexpert
MHK KeukenExperts zijn ervaren specialisten voor eersteklas keukens. We adviseren, plannen en monteren op vakkundige wijze en nemen de tijd voor onze klanten, ook na aanschaf van een keuken.

Wij denken graag met u mee
Heeft u uw droomkeuken al gerealiseerd, maar is iets aan vervanging toe? Wij leveren ook losse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, kraan of aanrechtblad. Samen maken wij uw keuken weer helemaal up-to-date. Koken+Baden is u graag van dienst.

null

LANDELIJKE KEUKENS

De landelijke keukens van Koken+Baden zijn een uniek eigen concept en worden allemaal op maat gemaakt. U kunt ze bewonderen in onze showroom te Breukelen, wij hebben hier een prachtige landelijke setting gecreëerd.

Leefkeuken met stoere uitstraling
De landelijke keukens zijn prachtige leefkeukens en hebben een stoere uitstraling. Alles wat u verwacht van een landelijke keuken: massief eikenhouten planken, het werkblad en de spoelbak zijn uitgevoerd in Belgisch blauw hardsteen en alle kastjes en lades bevatten handgemaakte vlinderknopjes.

null

KLASSIEKE KEUKENS

In de woonmagazines ziet u veel greeploos en hoogglans wit, maar dit betekent absoluut niet dat de klassieke keuken uit de gratie is. Veel mensen geven nog steeds de voorkeur aan de nostalgische en warme sfeer die deze keukens uitstralen. Koken+Baden draagt de klassieke keuken daarom ook een warm hart toe.

Lang tafelen in uw stijlvolle keuken
De klassieke keuken heeft vele gezichten. Denkt u bijvoorbeeld aan een robuust fornuis, een terrazzo blad, pilasters en opvallende kooflijsten. Al kan de klassieke keuken juist ook de landelijke kant op gaan met warm houten fronten en stoer gietijzer. Wat voor invulling u er ook aan geeft, de klassieke keuken is altijd stijlvol en nodigt uit tot lang tafelen.

null

Wilt u meer informatie? Maak een afspraak

TIJDLOZE KEUKENS

Van een tijdloze keuken heeft u jarenlang plezier. Het design is zo gemaakt dat hij nooit verveeld en altijd eigentijds toont. De stijl zit tussen klassiek en modern in en kan in principe in elke woning worden toegepast.

Rustig en neutraal doet de truc
Het geheim zit hem in het rustige, neutrale kleurgebruik. Kies voor een frontkleur die zich al jaren bewezen heeft en daarbij een passend werkblad met de juiste afwerking. Dit kunt u gerust aan Koken+Baden overlaten, door onze jarenlange ervaring geven wij u het beste advies én vakmanschap. Als laatste is degelijke apparatuur van belang, zo gaat de keuken jarenlang mee!

Icoon-1

altijd een
warm welkom

Icoon-2

verrassend
veel keuze

Icoon-3

we nemen de tijd
voor een goed advies

Icoon-4

we zijn eerlijk
over de prijs

Iccon-5

onze eigen vakmannen
installeren en verbouwen